مجری پروژه احداث تاسیسات ذخیره سازی و اندازه گیری میعانات گازی از پیشرفت ۶۴درصدی عملیات لوله کشی EPC۱ این طرح خبر داد و گفت: تمامی پمپ های انتقال میعانات گازی به محل سایت این پروژه منتقل شد.
به گزارش پایگاه خبری گفتمان نیوز، امیرمنصور حق وردی به تامین و ورود بخش دیگری از تجهیزات مورد نیاز به محل احداث این طرح اشاره و اظهار کرد: علاوه بر سه پمپ آتش نشانی، هر چهار ترانس مورد نیاز طرح که به وسیله سازنده داخلی تامین شده، وارد سایت تاسیسات ذخیره سازی و اندازه گیری میعانات گازی شده و همچنین تمامی MOVهای پروژه نیز به گمرک بندرعباس رسیده است.
حق وردی ، یکی از مهم ترین تجهیزات این پروژه را سیستم میترینگ (FISCAL METERING) درحال ساخت توسط شرکت هلندی “کرونه” عنوان کرد و افزود: مهرماه سال جاری گروهی متشکل از نمایندگان شرکت نفت و گاز پارس، اداره کل نظارت بر صادرات و مبادلات مواد نفتی و نیز شرکت پایانه های نفتی ایران به منظور نظارت بر تست های عملکرد و کالیبراسیون فلومترهای سیستم میتریگ میعانات گازی این پروژه به کشور هلند اعزام می شوند.
مجری پروژه احداث تاسیسات ذخیره سازی و اندازه گیری میعانات گازی پیشرفت عملیات پایپینگ پروژه را ۶۴درصد اعلام کرد و گفت: درحال حاضر پروژه های EPC۱ به پیشرفت ۶۸ درصد، EPC۳، ۶۹،۹۹ درصد و پیشرفت کلی این پروژه به ۶۸،۷۱ درصد رسیده است.
حق وردی ضمن ارائه توضیحاتی درباره وضعیت تعیین تکیلف EPC۲ این طرح، به برگزاری مناقصه توسط کارفرما اشاره کرد و گفت: بعد از هماهنگی ها و اخذ مجوزهای لازم در خرداد ماه سال جاری، شرکت ماشین سازی اراک به عنوان برنده مناقصه انتخاب و مسئولیت تکمیل کارهای باقیمانده EPC۲ را به عهده گرفت.
قرارداد احداث این پروژه در قالب سه طرح EPC۱، EPC۲ و EPC۳ منعقد شده است که EPC۱ وظیفه ساخت بخش های پشتیبانی، پایپینگ ها، برق و ابزار دقیق و EPC۲ و EPC۳ نیز هرکدام وظیفه ساخت ۴ مخزن ذخیره سازی میعانات گازی و یک مخزن آب آتش نشانی را برعهده دارند.
وی با بیان اینکه پیمانکار مذکور هم اکنون تجهیز این بخش و عملیات کارگاه را آغاز کرده است، گفت: با توجه به مدت زمان ۱۲ ماهه جهت تکمیل کارهای EPC۲ ، اتمام تمامی فعالیت های بهره برداری از چهار میلیون بشکه ذخیره سازی و اندازه گیری میعانات گازی و تکمیل کل پروژه تا مرداد ماه سال ۱۳۹۷ ادامه خواهد داشت.
پروژه احداث تاسیسات ذخیره سازی میعانات گازی دارای ٨ مخزن با ظرفیت ذخیره هر مخزن۵٠٠ هزار بشکه میعانات می باشد، که با بهره برداری از آن ها، تمامی میعانات گازی فازهای پارس یک پس از ذخیره سازی در این مخازن از طریق خطوط لوله و بعد از اندازه گیری برای مصرف کنندگان و SPM جهت صادرات ارسال خواهد شد.
پالایشگاه ستاره خلیج فارس با مصرف روزانه ۳۶۰ هزار بشکه، پالایشگاه پارس شیراز با مصرف روزانه ۱۲۰ هزار بشکه و پتروشیمی برزویه با مصرف روزانه ۱۲۰ هزار بشکه میعانات گازی از مصرف کنندگان عمده این پروژه پس از راه اندازی خواهند بود.
با احداث پالایشگاه سیراف و پالایشگاه میعانات گازی فرزانگان فارس نیکو، میعانات گازی مورد نیاز این پالایشگاه ها نیز توسط این مخازن تامین خواهد شد.